Behandlingar

Behandlingar

VANLIGA BEHANDLINGAR

Det är vid den regelbundna tandkontrollen som de allra flesta tandsjukdomar upptäcks, redan innan de medför några kännbara symptom. Karies, hål i tänderna, tandlossning, tandgnissling och mycket annat – allt är betydligt mindre komplicerat att åtgärda, om det upptäcks i tid.

Precis som med din övriga hälsa, så är förebyggande åtgärder alltid den bästa kuren. Var noggrann med tandborstningen, använd tandtråd och tandpetare, och var försiktig med sötsaker – så gör du livet svårt för bakterierna, och gott för tänderna. Kom ihåg att du alltid kan fråga oss om du är osäker på något angående din tandvård hemma.

STÖRRE INGREPP

På kliniken har vi både expertisen och tekniken för att utföra de flesta typer av kirurgiska ingrepp, som till exempel rotfyllning, implantat, tandreglering, bettbehandling och tandblekning med mera. Vi använder alltid senaste vetenskap och teknik, och med 60 års sammanlagd erfarenhet kan du vara säker på att vi tar väl hand om dig. Vid behov samarbetar vi dessutom med specialister inom tandkirurgi, rotfyllning, tandlossning och bettfysiologi.

Om du behöver göra ett större ingrepp, samtalar vi alltid om dina önskningar innan vi påbörjar behandlingen, för att ta hänsyn till dina behov, vad som passar dig bäst rent estetiskt, och din ekonomi.

Du kan alltid ringa och få en akuttid, om du har behov av det. Kom ihåg, om en tand slås ut, är det bäst att behålla den i munnen, eller lägga den i mjölk – men aldrig i kranvatten.

TANDLÄKARSKRÄCK

Vi vet att många är oroliga över att gå till tandläkaren. Tandläkarskräck är mycket vanligt – upp till 40% av befolkningen lider av det – men det är problematiskt, om det får dig att avstå från att gå till tandläkaren. Infektioner, skador, felaktigt bett eller annat utvecklar sig och förvärras, om det inte behandlas i tid – och ju längre tid som går utan behandling, desto mer smärtsamt kan det bli både för dig och din plånbok.

Om du lider av tandläkarskräck, är det bra om du talar om det för oss. Vi gör allt för att ditt besök hos oss är så tryggt och behagligt för dig som möjligt, oavsett hur lång tid det tar eller hur stor behandlingen är. Vi kan också komma överens om att din första konsultation hos oss endast består av ett samtal. På så vis kan vi lära känna varandra, du kan berätta om dina bekymmer, och vi kan tillsammans göra en behandlingsplan, som du är mest bekväm med.

Behöver du akut en tandläkare?

Har du problem med tänderna, eller gör det ont? Vi kan hjälpa dig oavsett. Ring oss och boka tid.

031 – 82 36 97

SKRIV DITT NUMMER, SÅ RINGER VI UPP DIG

Vi ser fram emot att ta ha dig på kliniken

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right